Klantenservice

Verzending

Levertijd

Wij streven naar de volgende levertijden:
– Nederland: 1 – 2 werkdagen
– EU-landen:+/- 7 werkdagen
– Internationaal: +- 7 werkdagen

Verzendkosten

Voor Nederland geldt dat u voor de standaard PostNL Pakket 0 – 10 kg €6.75,-  betaald. Deze voorwaarden zijn van toepassing op producten .

Betalingen

Welke betaalmethodes accepteert Sophias?

Wij accepteren volgende betaalmethodes:
iDeal
Paypal
Credit cards
Bancontact / Mister cash
Klarna

Kan ik ook achteraf betalen?

Ja, bij ons is het ook mogelijk om achteraf te betalen. Met behulp van Klarna shop je nu je bestelling en betaal je pas als je deze in huis hebt. Zo wordt shoppen bij Sophias nog leuker. Met Klarna betaal je je aankoop nu, of tot en met 30 dagen later.

Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Bij Sophias is het mogelijk om je bestelling te retourneren. Omdat wij willen dat jij tevreden bent en het kan gebeuren dat je net niet helemaal tevreden bent, mag je bij ons binnen 14 dagen je aankoop retourneren. Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden, zo geven wij geen geld terug maar een waardebon. Ook moet je het product in originele staat retourneren. Dit betekent dat het ongedragen en ongewassen moet zijn. Ook moeten alle kaartjes en labels er nog aan zitten

Wanneer kan ik de waardebon verwachten?

Nadat wij de retourzending hebben ontvangen en nadat wij hebben vastgesteld dat deze in originele staat verkeert, zullen wij zo snel mogelijk een waardebon in orde maken. Het gehele proces duurt uiterlijk 7 dagen. Let op: waardebon kan alleen online worden verzilverd.

Hoe moet ik mijn product retourneren?

Bij het retourneren is het van belang dat je allereerst contact met ons opneemt per mail naar info@sophias.nl. Vermeldt het artikel & artikelnummer van het product dat je wilt retourneren. Hierna ontvang je van ons de instructies voor het retourneren van je product. Het retourneren van producten is voor eigen rekening. Dit houdt in dat Sophias de kosten voor het verzenden van een retourzending niet vergoed.

Kan ik een product ook ruilen?

Het is helaas niet mogelijk om producten om te ruilen. Indien je een product in een andere maat nodig hebt, kun je deze via de webshop opnieuw bestellen. Zodra we je retourzending hebben ontvangen, betalen we spoedig terug, zodat je de juiste maat kan bestellen.